Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Kokosschuim

  • kokosmelk 125.0 g
  • Plantaardige Slagroom voor Koken en Opkloppen 31% 125.0 g

Limoenblad

  • Limoenblad, gedroogd 2.0 g

Opmaak

  • chilipoeder 0.5 g
  • limoen 1.0 st
  • sesamzaadjes met yuzu 2.0 g

Soep kan op ieder moment van de dag geserveerd worden. En doet het ook heel erg goed als amuse, aan de bar of op de borrelplank. Deze pittige Thaise soep maken we af met luchtige kokosmelk, chili, limoen, sesam en limoenblad.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Kokosschuim

    • Breng de kokosmelk samen met de room aan de kook.
    • Giet de massa in een siphon en zet deze onder druk met twee patronen.
  3. Limoenblad

    • Maal de gedroogde limoenblaadjes tot een fijn poeder.
  4. Opmaak

    • Schep de soep in de kommetjes en spuit het kokosschuim erop.
    • Maak de soep af met de chili, limoenblad, geraspte limoen en de sesamzaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu