Menu
Punten

Ingrediënten

+

Dressing:

Garnituur:

  • watermeloen 0.5 st
  • coeur de boeuf-tomaten 2.0 st
  • pomedori tomaat 100.0 g
  • honingtomaatjes 10.0 st
  • mini komkommer 2.0 st
  • komkommer 0.5 st
  • radijs 5.0 st
  • rode ui 0.5 st
  • kaffir limoenblaadjes (liefst vers) 3.0 g
  • rode Chili peper 0.5 stuks
  • granaatappel 0.5 st

Opmaak:

  • limoencress 1.0 bakje
  • Viooltjes 10.0 st

“Carpaccio” is een echte klassieker die niet op het menu mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Dressing:

    Meng het limoensap, water, fish sauce, palmsuiker en de vinaigrette.
  2. Garnituur:

    Maak de watermeloen schoon en snijd deze samen met de tomaten, komkommer, radijs, ui en de peper in zeer dunne plakjes. Snijd de limoenblaadjes in ragfijne julienne.Maak de granaatappel schoon.
  3. Opmaak:

    Verdeel de gesneden groenten op de borden.Giet het dressing op de groenten en garneer met de granaatappel, cress, vioolblaadjes en het fijngesneden limoenblad.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu