Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rendang:

Garnituur:

Opmaak:

  • tartelettes (zie MEP recept) 10.0 stuks
  • gember gel (zie MEP recept) 50.0 g
  • Aclla cress 0.5 bakje
  • affilla cress 0.5 bakje

Onze variant naar een gerecht van Joris Bijdendijk, Executive Chef, RIJKS®

...

Bereiding

  1. Rendang:

    • Kruid de lamspoulet met wat zout en peper. 
    • Bak de lamspoulet in een braadpan met wat olie bruin. 
    • Maak ondertussen de ui schoon, snijd deze in blokjes en voeg deze aan het vlees toe. 
    • Voeg de boemboe, knoflook, gember en de kurkuma toe en bak deze kort mee. 
    • Kneus het citroengras en voeg deze samen met de demi glace en de kokosmelk toe. 
    • Breng het geheel aan de kook en laat de rendang ca.1,5 uur rustig garen.
  2. Garnituur:

    • Blancheer de sojaboontjes, doperwten en de groene asperges afzonderlijk van elkaar. 
    • Snijd de asperges in stukjes en meng de groenten met de komkommer en citrus vinaigrette.
  3. Opmaak:

    • Verdeel de rendang over de tartelettes en daarop aangemaakte groenten. 
    • Verdeel daarop wat dopjes gembergel en maak de tartelettes af met cressen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu