Menu
Punten

Ingrediënten

+

Roomkaas

  • roomkaas 200.0 g
  • limoensap 10.0 g

Garnituur

Opmaak

  • tartelettes (zie MEP recept) 20.0 stuks
  • zoetzure rode ui 100.0 g
  • Ghoa cress 0.5 bakje
  • limoen 1.0 st

Onze variant naar een prachtig gerecht van Joris Bijdendijk, Executive Chef, RIJKS®

...

Bereiding

  1. Roomkaas

    Breng de roomkaas op smaak met wat limoensap.
  2. Garnituur

    Laat de bonen uitlekken en spoel ze af.Maak de bonen aan met de vinaigrette en kruid met zout en peper.Halveer de Amsterdamse uitjes eventueel.

  3. Opmaak

    Spuit de roomkaas in de tartelettes.Verdeel hierop de gemengde en aangemaakte boontjes.Maak de tartelettes af met de Amsterdamse en zoet zure uitjes.Garneer met wat Ghoa cress en rasp er tenslotte wat limoen over.

    *je kunt er voor kiezen om alle soorten boontjes zelf af te koken.Maar ik heb voor dit recept diverse soorten bonen uit blik gebruikt.Dat bespaart je veel werk en tijd.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu