Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kikkererwten

  • kikkererwten 200.0 g
  • Garam masala

Tempura

  • Zoete uien 4.0 st
  • tempurameel 200.0 g
  • ijswater 320.0 g

Garnituur

  • tortilla 1.0 st
  • geklaarde boter
  • Garnalen kroketjes 10.0 g

Opmaak

  • gepofte tomaatjes 10.0 st
  • groene olijven 150.0 g

Een Spaanse tapas is zo’n prachtig voorbeeld van een dish die de hele dag door gereserveerd kan worden.

...

Bereiding

  1. Kikkererwten

    Droog de kikkererwten goed (liefst 24 uur van tevoren) en bak ze krokant in weinig boter.Kruid de kikkererwten met wat garam masala.
  2. Tempura

    Pel de uien en snijd ze in plakken.Meng het tempurameel met het ijswater.Haal de uiringen door het tempurabeslag en frituur ze kort.
  3. Garnituur

    Bak de tortilla in een teflonpanin watboter aan beide kanten bruin.Snijd de tortilla vervolgens in mooie vierkantjes.Frituur de garnalen kroketjes goudbruin.
  4. Opmaak

    Serveer de tapas op een houten plank samen met de aioli, tomaatjes en de olijven.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu