Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

Garnituur

  • handsinaasappels 3.0 st
  • mini komkommer 5.0 st
  • kikkererwten 150.0 g
  • granaatappel 0.5 st

Opmaak

  • munt 10.0 tak
  • koriander tak 10.0 takjes
  • limoencress 1.0 bakje
  • paarse viooltjes 10.0 st
  • geroosterde pompoenpitten 100.0 g

De van origine Noord Afrikaanse taboule is een prachtige salade waar je eventueel al je creativiteit in kwijt kunt.

...

Bereiding

  1. Salade

    Meet één liter koud water af en doe de taboulé in een schaal.Giet het water op de taboulé, voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om.Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast.
  2. Garnituur

    Snijd de sinaasappels uit en de mini komkommers in plakjes.Maak de granaatappel schoon en spoel de kikkererwten af.
  3. Opmaak

    Schep de taboulé op een schaal en verdeel hierover de sinaasappelpartjes, komkommerplakjes, kikkererwten en de granaatappelpitjes.Brokkel de feta erover en garneer met de viooltjes en de kruiden.Verrijk de taboulé vlak voor het serveren met de vinaigrette en de geroosterde pompoenpitten.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu