Menu
Punten

Ingrediënten

+

Puree

  • knolselderij 400.0 g
  • boter
  • zout
  • Knorr Professional Bouillon Kip 0,8 kg 1.0 dl
  • room 1.2 dl
  • nootmuskaat
  • truffel 8.0 g

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Puree

    Schil de knolselderij en snijd in gelijke blokjes. Bak aan in boter zonder te kleuren. Voeg iets zout toe. Blus af met bouillon. Voeg de room toe en laat zachtjes gaar koken.Doe de gare selderij in de blender en mix tot een gladde puree. Zeef en bestrooi met geraspte nootmuskaat en fijne schilfers truffel.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu