Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stamppot

Gehaktballetjes:

  • kipgehaktballetjes, klein 50.0 st
  • Knorr Zoetzure Saus 2.25 L 1.0 l

Een goede stamppot kan echt een feestje zijn. Deze Hollandse stamppot met zoete aardappel is een lekkere en verrassende twist op de klassieker.

...

Bereiding

  1. Stamppot

    • Rooster de zoete-aardappelblokjes en knol - selderij 15 minuten in de oven op 200°C met wat olie, peper en zout. 
    • Maak dan met 1 liter koud water, de room en de Knorr Aardappelpuree Koude Basis een gladde massa. 
    • Koel de zoete aardappel en knolselderij terug als ze gegaard zijn. 
    • Meng met de puree.
  2. Gehaktballetjes:

    • Rooster de gehaktballetjes 5 minuten in de oven op 180°C. 
    • Voeg de Knorr Zoetzure Saus toe en verwarm het geheel nog even
  3. Voedingswaarden per portie (450 gram)

    kcal 585,9 g 
    vet 17,2 g 
    verzadigd vet 6,3 g 
    koolhydraten 78,5 g 
    suiker 60,5 g 
    vezels 8,1 g 
    eiwit 23,1 g 
    zout 5,4 g * 

     *zonder het zelf toegevoegde zout
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu