Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stamppot

  • boerenkool, gesneden 1150.0 g
  • gerookt spek, blokjes 150.0 g
  • Knorr 1-2-3 Koude Basis Aardappelpuree voor Stamppot 3x3,1kg 314.0 g
  • koud water 1.2 l
  • azijn 30.0 ml
  • geklaarde boter 25.0 g

Jus


Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Stamppot

    Kook de boerenkool in water met wat zout gaar.Koel het geheel snel en goed terug.Bak de spekreepjes krokant en koel ze daarna terug.Meng de boerenkool samen met de spekjes, aardappelpureepoeder, water, azijn,boter en de fond.Rustig en goed mengen Laat het geheel tenminste 15 minuten rusten.
  2. Jus

    Breng het water aan de kook en voeg de vleesjuspoeder alroerend toe.Voeg de tijm toe en kook de jus ca. 5 minuten door.Koel de jus terug.
  3. Opmaak

    Presenteer de stamppot met extra gebakken spekjes en de vleesjus met tijm.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu