Menu
Punten

Ingrediënten

+

NoBeef

  • De Vegetarische Slager NoBeef Veganistische Runderstuckjes Kant en Klaar 2x1kg 400.0 g
  • zonnebloemolie 15.0 g
  • Asian basis vinaigrette (mep recept) 60.0 g

Springrolls

  • rijst vellen 10.0 stuks
  • ongezouten pinda's, gehakt 60.0 g
  • rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngesneden 10.0 g
  • mintblaadjes 10.0 g
  • korianderblad 20.0 g
  • limoen 1.0 st
  • spitskool 250.0 g

BBQ saus


Deze recepten zijn exclusief ontwikkeld voor de Chef’s Table voorjaar 2023

...

Bereiding

  1. NoBeef

    • Bak de nobeef slices in wat olie en blus het geheel af met de asian vinagrette.
  2. Springrolls

    • Week een rijstvelletje ca. 5 seconden in warm water tot deze week wordt.
    • Leg het rijst velletje op een schone en natte keukendoek.
    • Verdeel er pinda’s, chili peper, mint, koriander, limoenrasp, fijngesneden spitskool en NoBeef op.
    • Vouw en rol het geheel strak op tot een mooi rolletje.Herhaal tot er tien “springrolls” zijn. 
    • Halveer de springrolls met een vochtig mes en leg ze op een ingevet plateau om plakken tegen te gaan.
  3. BBQ saus

    • Meng de vegan saus samen met de smoke.
    • Verdeel de bbq saus in kommetjes en giet er wat sojasaus bij. 
    • Garneer met fijngehakte pinda, chili, mint, koriander en limoen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu