Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Opmaak

  • BlinQ cress 0.5 bakje

Cocktails zijn hip en trendy en in heel veel restaurants is een bartender geen uitzondering meer. Wij hebben wij een aantal cocktails samengesteld op basis van soep. Geef ze een plaatsje in het menu of serveer ze als amuse.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Voeg de kreeftenjus, tomatenpuree en de cayennepeper toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Passeer de soep!
    • Breng de soepcocktail op smaak met Pernod
    • Serveer de cocktail koud of lauwwarm.
  2. Opmaak

    • Schenk de “Spicy Lobster” in glaasjes.
    • Garneer de cocktail met de cress en eventueel wat tomaten flakes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu