Menu
Punten

Ingrediënten

+

Brushetta

  • zuurdesembrood 5.0 plakken
  • franse mosterd 10.0 g
  • roomkaas 250.0 g
  • radijs 5.0 st
  • waterkers 0.5 bos
  • spianata Romana 250.0 g

Opmaak

  • zwarte peper 1.0 g

Sharing is hip net zoals deze taboulé salade en daarom wordt deze geserveerd met een halve sandwich per persoon.

...

Bereiding

  1. Brushetta

    • Gril de zuurdesemboterhammen kort aan beide kanten.
    • Meng de mierikswortel samen met de mosterd door de roomkaas.
    • Snijd de radijsjes in plakjes en pluk de waterkers.
    • Verdeel met een paletmesje de mierikswortelcrème over de plakken gegrild zuurdesembrood.
  2. Opmaak

    • Beleg de boterhammen met de spianata Romana.
    • Garneer met waterkers, radijs en wat grove zwarte peper.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu