Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep:

Schuim:

Opmaak:

  • Ghao cress 2.0 st
  • lente-uitjes, fijn gesneden 20.0 g
  • Rode (punt) paprika blokjes 50.0 g
  • Popcorn naar keuze 20.0 g
  • pompoenpitten 20.0 g
  • paprikapoeder

De souppuccinos zijn een combinatie van soep en melkschuim met een smaakvolle touch.

...

Bereiding

  1. Soep:

    • Breng het water aan de kook, zet het vuur laag.
    • Roer de Knorr Professional Peruaanse Zoete Aardappelsoep met een garde erdoor heen.
    • Laat het zachtjes 5 minuten doorkoken.
  2. Schuim:

    • Meng met een garde de Plantaardige Slagroom voor Koken & Opkloppen met de Knorr Professional Kerrie Puree, Knorr Professional Intense Flavour Roast Umami en giet het door een fijne zeef in een sifon of Gourmet whip voor 0,5 liter.
    • Draai er 1 slagroom patroon in.
    • Kort goed schudden en zet het koud tot gebruik.
  3. Opmaak:

    • Schenk per persoon 200ml warme soep in een hittebestendig glas.
    • Spuit voorzichtig de plantaardige room erop tot onder de rand.
    • Garneer het af met alle, of een gedeelte van de toppings.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu