Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep:

Schuim:

Opmaak:

  • Adji kress 2.0 st
  • lente-uitjes, fijn gesneden 20.0 g
  • preikiemen 15.0 g
  • (truffel) aardappel of groenten chips Poudre de cèpes of Gedroogde cepes

De souppuccinos zijn een combinatie van soep en melkschuim met een smaakvolle touch.  

...

Bereiding

  1. Soep:

    • Breng het water aan de kook.
    • Zet het vuur laag en roer de Knorr Professional Aardappelsoep met Truffelsmaak met een garde erdoor heen.
    • Laat het zachtjes 5 minuten doorkoken.
  2. Schuim:

    • Meng met een garde de Plantaardige Slagroom voor Koken & Opkloppen met de Knorr Professional Intense Flavour Roast Umami en Knorr Primerba Champignon.
    • Giet het door een fijne zeef in een sifon of Gourmet whip voor 0,5 liter.
    • Draai er 1 slagroom patroon in, kort goed schudden en zet het koud.
  3. Opmaak:

    • Schenk per persoon 200ml warme soep in een hittebestendig glas.
    • Spuit voorzichtig de plantaardige room erop tot onder de rand.
    • Garneer het af met alle, of een gedeelte van de toppings. 
    • Als je hele gedroogde cepes gebruikt microplane dan wat als laatste op de souppuccino.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu