Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep:

Schuim:

Opmaak:

  • Crazy peas cress 2.0 stuks
  • lente-uitjes, fijn gesneden 20.0 g
  • peterselie, gehakt 15.0 g
  • Jorda gepofte zwarte rijst/spelt
  • Krokant gebakken ui
  • Chili flakes
  • Kerrie (masala) poeder, naar smaak

De souppuccinos zijn een combinatie van soep en melkschuim met een smaakvolle touch.

...

Bereiding

  1. Soep:

    • Breng het water aan de kook, zet het vuur laag.
    • Roer de Knorr Professional Indiase Masalasoep met een garde erdoor heen.
    • Laat het zachtjes 5 minuten doorkoken.
  2. Schuim:

    • Roer de Kokosnootroom glad met een garde zodat er geen klontjes meer in zitten.
    • Meng met de Plantaardige Slagroom voor Koken & Opkloppen, Knorr Professional Kerrie Puree en Knorr Professional Intense Flavour Citrus Fresh.
    • Giet het door een fijne zeef in een sifon of Gourmet whip voor 0,5 liter.
    • Draai er 1 slagroom patroon in, kort goed schudden en zet het koud.
  3. Opmaak:

    • Schenk per persoon 200ml warme soep in een hittebestendig glas.
    • Spuit voorzichtig de plantaardige kokosroom erop tot onder de rand.
    • Garneer het af met alle, of een gedeelte van de toppings.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu