Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

  • uien 4.0 st
  • boter
  • wit van prei 1.0 st
  • stronkjes grondwitlof 10.0 st
  • Knorr Professional Bouillon Kip 0,8 kg 2.0 l
  • tijm
  • laurier
  • peterseliestengel
  • zout en peper
  • room 2.0 dl

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Soep

    Snipper de gepelde uien fijn. Stoof aan met boter zonder te kleuren. Snijd de gewassen prei in stukken.Voeg toe aan de uien. Doe ook de stronkjes witlof erbij.Voeg, als alles aangestoofd is, de kippenbouillon en het bouquet garni van tijm, laurier en peterseliestengels toe. Laatcirca 30 minuten pruttelen en verwijder het bouquet garni. Mix de soep glad. Kruid af met zout en peper en werk af met de room en mierikswortelpasta.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu