Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • soba noedels 400.0 g
  • lente-uitjes 400.0 g
  • Shanghai paksoi 400.0 g
  • peultjes 300.0 g

Opmaak

  • sesamzaad 10.0 g
  • wasabi 40.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg het soeppoeder en de bonito flakes toe. Laat het geheel 15 minuten trekken en passeer de soep.
  2. Garnituur

    Kook ondertussen de sobanoedels.Snijd het groen van de lente-uitjes fijn en zet deze even weg in wat ijswater.Maak de rest van de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes.Maak de paksoi schoon en blancheer deze kort. Maak de peultjes schoon, snijd ze in ruitjes en blancheer ze.

  3. Opmaak

    Rol de soba noedels op een vork op en leg ze vervolgens in de bowls.Verdeel de paksoi, peultjes, lente-uiringetjes en daar boven op het groen van de lente-uitjes.Schep de bouillon erbij.Maak af met wat sesamzaadjes en julienne van nori en wasbi.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu