Menu
Punten

Ingrediënten

+

Garnituur

  • tomaten 2.0 st
  • 1/2 krop iceberg sla 100.0 g
  • Witte ui 1.0 st

Burger

Opmaak

  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 200.0 g
  • augurk, in plakjes gesneden 150.0 g

Getoaste briochebol met gesmashte vegetarische raw nobeef burger, ui, cheddar en mayonaise en ketchup.

...

Bereiding

  1. Garnituur

    • Snijd de tomaat in plakjes. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. 
    • Schaaf de ui op de mandoline in zo dun mogelijke plakjes. 
  2. Burger

    • Draai van de vegetarische burger een ronde bol. 
    • Verwarm een bakplaat op 210 graden. Leg hierop een paar ringetjes van de ui en smash hierop de vegetarische burger tot een platte schijf. 
    • Wacht tot de onderkant flink bruin en krokant is, steek met een plaatsteker de burger van de plaat en draai hem om. 
    • Leg er nu een plak cheddar op en laat bakken tot de burger gaar is. 
  3. Opmaak

    • Toast de binnenkant van de briochebol op de plaat goudbruin. 
    • Smeer het broodje ruim in met de mayonaise en de ketchup en leg hierop de tomaat, ijsbergsla en augurk. 
    • Leg daarop de burger met de cheddar en plaats daarop het dakje van het broodje. 
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu