Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Rog

  • rogvleugelfilet 1.6 kg
  • geklaarde boter
  • zout en peper

Opmaak

  • kropslahart 3.0 st
  • appelkappertjes 30.0 stuks
  • knapperige bacon 10.0 plakjes
  • tuinkers
  • oesterbladen 3.0 stuks
  • mosterdzaad

Het is belangrijk dat we ook in de toekomst kunnen genieten van vis. Denk aan verantwoorde visserij door middel van nieuwe vangsttechnieken, regelwetgeving en ingestelde visquota. Wij als chefs kunnen bijdragen door te letten op duurzaam gevangen vis en seizoensvis te kopen.

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng het water aan de kook. Maak de sla schoon, scheur deze uit elkaar en voeg toe aan het water. Voeg de bevroren doperwtjes toe, mix het geheel in een blender en zeef het vervolgens. Zet terug op het vuur en breng op smaak met de kippenbouillon.
  2. Rog

    Bestrooi de rogvleugel met zout & peper en bak deze in de boter.
  3. Opmaak

    Leg de rogvleugel, op het bord. Besprenkel de slaharten met een beetje vinaigrette en leg ze op het bord. Voeg de artisjokken, de tuinbonen en de soep toe. Voeg vervolgens het gebakken mosterdzaad, het bacon en de kappertjes toe. Maak het geheel af door de oesterbladen in reepjes te scheuren en toe te voegen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu