Menu
Punten

Ingrediënten

+

Schuim

  • venkelknol 1.0 st
  • melk 1.0 dl
  • room 5.0 dl
  • limoensap 1.0 st
  • lecithine 1.0 el
  • sucro 1.0 el
  • zout en peper

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Schuim

    Kook de in stukjes gesneden venkelknol en de gember gaar in melk, room en limoen- of citroensap.Pureer met de staafmixer of in de blender. Passeer door een fijne zeef. Voeg op het vuur lecithine en Sucro toe.Vermeng met de staafmixer.Zeef nogmaals en breng aan de kook. Schuim op met de staafmixer. Breng op smaak met zout en peper.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu