Menu
Punten

Ingrediënten

+

Schnitzel

  • schnitzel 10.0 st
  • boter

Saus

Aardappelpuree

  • water 7.0 dl
  • volle melk 3.0 dl
  • roomboter 150.0 g
  • Knorr Gourmet Aardappelpuree 200.0 g
  • zout en peper

Witlof


Op iedere menukaart bevinden zich de best sellers. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste hardlopers. Dit is typisch een gerecht dat niet op de menukaart mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Schnitzel

    • Bak de schnitzels aan beide kanten bruin en krokant.
  2. Saus

    • Smelt de boter en stoof hierin fijngesneden sjalotjes samen met de champignons.
    • Blus af met de witte wijn en voeg een halve liter water toe.
    • Breng het geheel aan de kook en voeg de sauspoeder toe.
    • Voeg de champignon en dragon toe en kook de saus gedurende 5 minuten.
    • Snijd augurk in fijne brunoise en voeg deze op het laatst toe.
  3. Aardappelpuree

    • Breng het water met de melk en de boter aan de kook.
    • Voeg al roerend de puree poeder toe en breng op smaak.
  4. Witlof

    • Maak de witlof stronkjes schoon en trek ze vacuüm met de citrus, boter en zout en peper.
    • Kook de witlof stronkjes gedurende ca. 30 minuten op 100°C stoom in een combi steamer.
    • Koel de witlof stronkjes snel terug in ijswater.
    • Halveer de stronkjes paneer ze met wat bloem/panneermeel en bak ze bruin in wat boter.
  5. Opmaak

    • Verdeel de puree samen met de witlof en de schnitzels over de borden.
    • Schep de saus erbij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu