Menu
Punten

Ingrediënten

+

Chutney

Burgers

Opmaak

  • kokos 20.0 g
  • koriander tak 10.0 takjes

De oorsprong van satésaus ligt in de Indische keuken. De saus werd door de Indische Nederlanders in Nederland geïntroduceerd evenals kroepoek, saté en nasi en bami goreng. Satésaus is vandaag de dag een van de populairste sausen in Nederland.

...

Bereiding

  1. Chutney

    Maak de mango’s schoon en snijd ze in stukjes.
    Snij de rode ui in brunoise.
    Vermeng de gesneden mango en de ui met de vinaigrette.
  2. Burgers

    Bak of grill de burgers inde boteraan beide kante bruin.
    Verwarm de satésaus en rooster de broodjes kort op de bakplaat.
  3. Opmaak

    Beleg de broodjes met de burgers en schep daarop wat satésaus.
    Plaats het tweede broodje en verdeel daarop de mangochutney.
    Garneer met wat kokos en koriander en plaats het broodkapje erbij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu