Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade:

  • veldsla 100.0 g
  • komkommerbrunoise 100.0 g
  • kerstomaatjes, gehalveerd 150.0 g
  • mozzarella bolletjes 200.0 g
  • pecannoten 50.0 g
  • watermeloen, in blokjes 300.0 g

Vinaigrette:


Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Salade:

    Meng alle ingrediënten voor de salade.
  2. Vinaigrette:

    Meng de Hellmann’s Vinaigrette Basil samen met de Knorr Primerba Basilic, de Conimex Sambal en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten.
  3. Opmaak:

    Verdeel de vinaigrette over de salade.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu