Menu
Punten

Ingrediënten

+

Parelgort:

  • parelgort, snelkook 250.0 g

Groenten:

Vinaigrette:

Opmaak:

  • granaatappelpitten 50.0 g
  • Thaise basilicum 5.0 g

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Parelgort:

    Kook de parelgort gaar zoals aangegeven op de verpakking en laat deze afkoelen.
  2. Groenten:

    Verwarm de oven voor op 200°C.Meng de partjes venkel met de partjes rode ui, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de olijfolie.Leg deze in een ovenschaal en rooster gedurende 20 à 25 minuten op 200°C.Laat deze afkoelen
  3. Vinaigrette:

    Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en verdeel deze vervolgens over de salade.

  4. Opmaak:

    Meng de gekookte parelgort met de afgekoelde groenten samen met de granaatappelpitjes en de fijngesneden Thaise basilicum.Verdeel de Vinaigrette over de salade.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu