Menu
Punten

Ingrediënten

+

Krielaardappels:

  • schijven krielaardappels, voorgekookt 750.0 g
  • geklaarde boter 20.0 ml

Opmaak:

  • pastrami, fijngesneden 200.0 g
  • ijsbergsla, gesneden 400.0 g
  • augurken, in schijfjes 100.0 g
  • Hellmann's Honing-Mosterd Dressing 1 L 150.0 ml

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Krielaardappels:

    Verwarm de oven op 180°C.
    Meng de voorgekookte aardappelschijfjes met deboter en wat peper en zout.
    Plaats deze in de oven gedurende 30 minuten. Laat snel terugkoelen.
  2. Opmaak:

    Meng de gekoelde krielaardappelen met de overige ingredienten, en maak het geheel aan met de dressing.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu