Menu
Punten

Ingrediënten

+

Olijven crumble

  • boter 50.0 g
  • bloem 50.0 g
  • suiker 50.0 g
  • zwarte olijven poeder 50.0 g

Salade

Opmaak

  • bottagra di muggine 80.0 g

Future menu’s: praktisch en inspirerend, efficiënt en uitdagend.

...

Bereiding

  1. Olijven crumble

    • Vermeng alle ingrediënten goed met elkaar.
    • Verdeel de deeg kruimels op de bakplaat en bak gedurende 30 minuten op 150°C.
  2. Salade

    • Kook de eieren, pel ze en halveer ze.
    • Maak de kropsla schoon, was de sla en slinger ze droog.
    • Plicheer de tomaten en snijd ze in stukken.
    • Maak ze sperzieboontjes schoon en blancheer ze in water met wat zout.
    • Maak de ui schoon en snijd ze flinterdun.
    • Meng de dressing en de vinaigrette.Maak de sla en de boontjes aan met wat van de dressing.
  3. Opmaak

    • Bouw de salade op met alle ingrediënten en maak af met de dressing.
    • Verdeel wat olijven crumble en rasp de bottagra erover.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu