Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade:

  • gerookte zalm 600.0 g
  • kropsla 1.0 st
  • komkommer 300.0 g
  • paarse radijs 1.0 stuks
  • Oost Indische kers blaadjes 1.0 bakje
  • limoen 1.0 st

Opmaak:

  • bronzen venkel 20.0 tak
  • kervel 20.0 takjes

...

Bereiding

  1. Salade:

    • Snijd de gerookte zalm in plakken.
    • Was de kropsla en slinger deze droog in een slacentrifuge.
    • Schil de radijs en snijd deze samen met de komkommer op de mandoline in dunne plakjes.
    • Meng de yoghurt dressing met wat rasp en sap van de limoen.
  2. Opmaak:

    • Bouw de salade op met alle ingrediënten en maak af met de dressing.
    • Verdeel de geplukte kruiden en eventueel nog wat limoenrasp.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu