Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade:

Garnituur:

  • zonnebloempitten 25.0 g
  • pompoenpitten 25.0 g
  • geitenkaas rolletje 1.0 st
  • Vene cress 1.0 bakje

Op iedere menukaart bevinden zich “best sellers”. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste hardlopers. Dit is typisch zo’n gerecht dat niet op de menukaart mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Salade:

    Kook de bietjes, pel ze en snijd ze in vieren.Maak de bietjes aan met wat vinaigrette en kruid ze met de zwarte peper.
  2. Garnituur:

    Rooster de zonnebloem en de pompoenpitten.Snijd de geitenkaas in plakken van 1 cm dikte.Bak de geitenkaas op vetvrijpapier in de pan aan beide kanten.
  3. Opmaak:

    Maak de gemengde weidekruiden aan met wat vinaigrette en verdeel deze samen met de bietjes over de borden.Maak de salade af met de geroosterde pitten, geitenkaas en de zuring.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu