Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rosti:

  • aardappel 5.0 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter

Mosterd Hollandaise:

  • Knorr Professional Garde d'Or Hollandaise Saus 1L 2.0 dl
  • Savora mosterd 70.0 g

Zalm:

  • gerookte zalm 650.0 g

Kruiden:

  • groene kruiden 70.0 g
  • onrijpe aardbeien 10.0 stuks

Klassieke rosti en gerookte zalm maar op een eigentijdse manier geserveerd.

...

Bereiding

  1. Rosti:

    Schil en was de aardappels.Rasp de aardappels grof en kruid met wat zout en peper.Verhit degeklaarde boterin een kleine pan en verdeel hierin gelijkmatig de geraspte aardappel.Bak de rösti rustig bruin en krokant aan beide kanten.
  2. Mosterd Hollandaise:

    Verwarm de Hollandaise saus en voeg de savora mosterd toe.Passeer de saus en giet het geheel in een siphon.Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  3. Zalm:

    Snijd de zalm in dunne plakken.

  4. Kruiden:

    Pluk de kruiden en snijd de aardbeien in dunne plakjes.
  5. Opmaak:

    Verdeel de rösti over de borden en leg de zalm erop.Maak de rosti af met de kruiden en de mosterd Hollandaise.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu