Menu
Punten

Ingrediënten

+

Geitenkaas:

  • geitenkaas rolletje 1.0 st

Salade:

  • Radicchio 250.0 g
  • roodlof 250.0 g
  • bietjes, gekookt 1.2 kg
  • vijgen 8.0 st
  • bloedsinaasappels 4.0 st
  • hazelnoten 120.0 g

Opmaak:

  • granaatappelpitten 100.0 g
  • Sakura cress 1.0 bakje

...

Bereiding

  1. Geitenkaas:

    • Snij de geitenkaas in plakken.
    • Bak de geitenkaas aan beide kanten op vetvrij papier in de pan.
  2. Salade:

    • Pluk de radicchio en snijd de roodlof grof.
    • Snijd de gekookte bietjes in stukken en de vijgen in partjes.
    • Schil de sinaasappel en snijd de partjes eruit.
    • Rooster de hazelnoten in de oven.
    • Maak de bietjes en de slasoorten afzonderlijk van elkaar aan met de dressing.
  3. Opmaak:

    • Verdeel de met dressing aangemaakte bietjes over de borden.
    • Verdeel daarover de met dressing aangemaakte radicchio en roodlof.
    • Leg daarop de geitenkaas samen met de vijgen en de sinaasappelpartjes.
    • Maak de salade af met de hazelnoten, granaatappelpitjes en de cress.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu