Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • Radicchio 250.0 g
  • roodlof 250.0 g
  • bietjes, gekookt 1.2 kg
  • vijgen 8.0 st
  • bloedsinaasappels 4.0 st
  • rode ui 1.0 st
  • walnoten grof gehakt 120.0 g

Opmaak

  • granaatappelpitten 100.0 g
  • Sakura cress 1.0 bakje
  • Hellmann's Dressing Classic 1L​ 3.0 dl

Het woord vinaigrette is afgeleid van het Franse woord vinaigre en betekent azijn. Een vinaigrette is een dressing, maar een dressing hoeft niet per definitie een vinaigrette te zijn.

...

Bereiding

  1. Salade

    Pluk de radicchio en snijd de roodlof grof.Snijd de gekookte bietjes in stukken en de vijgen in partjes.Schil de sinaasappel en snijd de partjes eruit.Snijd de rode ui in reepjes en rooster de walnoten in de oven.
  2. Opmaak

    Verdeel de gesneden bietjes over de borden.Verdeel daarover de geplukte radicchio, roodlof, vijgen, sinaasappelpartjes, rode ui, walnoten en de granaatappelpitjes.Maak de salade af met de dressing en de sakura.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu