Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • rode kool 300.0 g
  • witte kool 300.0 g
  • wortelen, julienne gesneden 250.0 g
  • tauge 200.0 g
  • koriander, fijngesnipperd 50.0 g
  • lente uitjes 1.0 bos
  • limoen 2.0 st
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 250.0 g

Opmaak

  • platte peterselie

Een mooi voorbeeld van trends is deze klassieke koolsalade. We waren hem even vergeten maar is nu weer helemaal terug. Door de salade te combineren met oosterse ingredienten zoals tauge, limoen en koriander kan hij weer jaren mee.

...

Bereiding

  1. Salade

    Snijd de rode en de witte kool in dunne slierten. Vermeng met de wortelreepjes, taugé en de gesneden lente-ui. Snijd kleine zestes van de limoenen. Zet het restant van de limoenen 2 minuten in de magnetron en pers het sap eruit. Vermeng de Hellmann's REAL met de zestes en het limoensap en roer deze door de salade.Zet de salade een uur afgedekt in de koelkast. Verdeel de salade over slakommen en garneer met takjes platte peterselie.
  2. Opmaak

    Verdeel de salade over slakommen en garneer met takjes platte peterselie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu