Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

Step 2

  • granny smith appel 1.0 st
  • pecannoten 100.0 g

Step 3

  • olijfolie 40.0 g
  • shiso purper cress 1.0 bakje

...

Bereiding

  1. Step 1

    • Breng het water aan de kook en voeg de kool, aardappel, appel, ui en de kruiden toe.
    • Breng de soep opnieuw aan de kook en draai het vuur lager.Kook de soep voor tenminste 20 minuten. (tot de aardappels gaar zijn) 
    • Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.
    • Voeg de balsamico azijn toe.
  2. Step 2

    • Schil de appel, snijd deze in brunoise en bewaar deze in water met wat limoensap.
    • Hak de pecan noten grof en doe de olijfolie in een flesje.
  3. Step 3

    • Schep de soep in de koppen.Maak de soep af met de appel, pecan noten, shiso purper en wat olijfolie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu