Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rode kool

  • truffelaardappels, geschild 800.0 g
  • zout en peper
  • rode kool, gekookte 1.0 kg
  • roomboter 70.0 g

Haas


De truffelaardappel is een paarse aardappel. Het is een vastkokende aardappel. De paarse kleur blijft behouden als de aardappel wordt gekookt. Van origine komt de truffelaardappel uit Frankrijk, waar zij beter bekend is als de “Vitelotte-Noir”

...

Bereiding

  1. Rode kool

    Breng de geschilde truffelaardappeltjes aan de kook met wat zout. Warm ondertussen de gekookte rode kool op. Giet de aardappels af en stamp het geheel met een stevige garde. Voeg de rode kool en de boter toe en vermeng het geheel. Op smaak brengen met zout en peper.
  2. Haas

    Kruid de haasfilets met zout en peper en bak ze mooi rosé in de boter. Blus de pan af met het kriekbier. Voeg de helft van de suiker toe en kook het geheel tot ca. de helft in. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in partjes. Bak de appeltjes in deboter samen met wat suiker. Voeg de demi glace toe en breng de saus opnieuw aan de kook.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu