Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Opmaak

  • lente-uitjes 80.0 g
  • korianderblad 10.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Snijd de paprika in julienne en maak de beukenzwammetjes en de taugé schoon. Pel de rivierkreeftjes en snijd de lente ui in ringetjes. Bak de paprikajulienne samen met de beukenzwammetjes in wat olie en verdeel ze over de soepkommen samen met de taugé en de rivierkreeftstaartjes.
  2. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en garneer met de lente ui en de koriander.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu