Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rijst

Salade

  • ananas 5.0 st
  • witte, zoete druiven zonder pit (eventueel blik) 250.0 g
  • appel, blokjes 3.0 st

Opmaak

  • perzik 2.0 st
  • Kokosrasp, geroosterd 20.0 g
  • bladpeterselie 20.0 g

Door de rijst samen met de kerriepuree te koken krijgt de rijst niet alleen een mooie gele kleur maar ook de intense smaak van de kerrie.

...

Bereiding

  1. Rijst

    • Breng het water aan de kook met de groentebouillon en 40 gram kerriepuree.
    • Kook de rijst hierin gaar, spoel koud en laat uitlekken.
  2. Salade

    • Schil de ananas en snijd hem in kleine blokjes en snijd de druiven in de lengte door.
    • Vermeng ze met de rijst. 
    • Vermeng de yoghurtdressing met de resterende kerriepuree en voeg de appelblokjes toe.
    • Meng de rijst erdoor.
  3. Opmaak

    • Snijd de perziken in partjes.
    • Garneer de rijstsalade met perzikpartjes, kokosrasp en platte peterselie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu