Menu
Punten

Ingrediënten

+

Ribe eye:

  • ribeye steaks 10.0 st
  • boter, geklaarde 50.0 g
  • fleur de sel
  • witte peper

Kruidenboter:

Aardappelpannenkoekjes:

  • volle melk 0.5 dl
  • eieren 2.0 st
  • eiwit 1.0 st
  • aardappelzetmeel 40.0 g
  • aardappelpuree 250.0 g
  • boter, geklaarde

Saus:

  • Knorr Professional Garde d’Or Rode Wijnsaus 1L 3.0 dl

Caesar:

  • sla, little gem 4.0 st
  • Parmezaanse kaas 30.0 g
  • spinazie poeder 2.0 g

...

Bereiding

  1. Ribe eye:

    • Kruid het vlees met peper en bak of grill aan beide kanten.
    • Kruid het vlees na met fleur de sel.
  2. Kruidenboter:

    • Sla de boter luchtig in een planeetmenger.
    • Voeg de tuinkruiden, knoflook en de citrus toe en breng op smaak met wat peper.
  3. Aardappelpannenkoekjes:

    • Meng de melk samen met de eieren, eiwit en het zetmeel en roer dit door de aardappelpuree.
    • Bak van het mengsel pannenkoekjes in de geklaarde boter.
  4. Saus:

    • Verwarm de rode wijn saus.
  5. Caesar:

    • Maak de slablaadjes los, was ze droog ze.
    • Leg de slablaadjes op elkaar en smeer ze iets in met wat pesto.
    • Verdeel de dressing over de sla, rasp de kaas erover en bestrooi ze met wat spinaziepoeder.
  6. Opmaak:

    • Verdeel de entrecotes over de borden en leg de Caesar salad en de aardappelpannenkoekjes erbij.
    • Maak het geheel af met de saus en serveer de kruidenboter apart.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu