Menu
Punten

Ingrediënten

+

Sandwich

  • franse mosterd 10.0 g
  • roomkaas 250.0 g
  • zuurdesembrood 20.0 plakken
  • zuurkool, gekookt 250.0 g
  • corned beef 500.0 g
  • jonge kaas, in plakken 10.0 g

Opmaak

  • daikoncress 1.0 bakje

Wie de Reuben sandwich heeft uitgevonden zullen we waarschijnlijk nooit weten. Er zijn een aantal mogelijke uitvinders. Maar een ding is zeker, en dat is dat de oorsprong van de sandwich Amerika is.

...

Bereiding

  1. Sandwich

    Meng de mierikswortel en de mosterd door de roomkaas.Verdeel met een paletmesje de mierikswortelcrème over de plakken zuurdesembrood. Beleg de helft van de boterhammen met de zuurkool, de gesneden corned beef en een plak jonge kaas.Leg de andere boterhammen erop. Bak de tosti in een paninigrill, koekenpan of op een bakplaat in de oven.
  2. Opmaak

    Serveer de zuurdesemtosti’s met wat cress erop.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu