Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

  • courgette 2.0 st
  • aubergines 2.0 st
  • olijfolie
  • zout en peper

Garnituur

  • vleestomaten 1.0 kg
  • zebra tomaten 1.0 kg
  • Gemarineerde artisjokken 400.0 g
  • kropsla 400.0 g

Opmaak


Het woord vinaigrette is afgeleid van het Franse woord vinaigre en betekent azijn.Een vinaigrette is een dressing, maar een dressing hoeft niet per definitie een vinaigrette te zijn.

...

Bereiding

  1. Groenten

    • Maak de courgettes en de aubergines schoon en snijd ze in gelijkmatige stukken.
    • Meng ze met de tijm en de olijfolie en kruid ze met zout en peper.
    • Rooster de groenten gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
  2. Garnituur

    • Snijd de tomaten en de artisjokharten grof in gelijkmatige stukken.
    • Was de kropsla en slinger deze droog met een slacentrifuge.
  3. Opmaak

    Verdeel de kropsla over de borden.
    Verdeel de geroosterde groenten er samen met de tomaten, artisjok en de olijven bij.
    Maak de salade af met de dressing, tuinkers en wat zwarte peper.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu