Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten:

  • Radicchio 1.0 krop
  • roodlof 3.0 st
  • venkel 1.0 st
  • handpeer 2.0 stuks

Garnituur:

  • walnoten 100.0 g
  • Bastiaanse blauwe 200.0 g

Opmaak:


Bittere salade zou een mooie titel zijn maar zal ook gasten afschrikken. Niets is minder waar zolang je maar zorgt dat de rest van de ingredienten klopt. En dat is in deze salade dik voor elkaar met pittige blauwe kaas, fris zure vinaigrette, knapperige venkel, zoete peer en rozijnen.

...

Bereiding

  1. Groenten:

    Maak de radicchio schoon, was en droog ze goed.
    Snijd de roodlof samen met de peer in dunne plakken.
    Snijd de venkel flinterdun en zet deze op ijswater.
  2. Garnituur:

    Rooster de walnoten.
    Snijd de kaas in plakken.
  3. Opmaak:

    Maak de groenten aan met de helft van de vinaigrette en de rozijnen.
    Verdeel de salade over de borden.
    Maak de salade af met de Bastiaanse blauwe, rozijnen, walnoten en de rest van de vinaigrette.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu