Menu
Punten

Ingrediënten

+

Puree

  • koolraap 600.0 g
  • appel, granny smith 300.0 g
  • suiker 10.0 g
  • vierkruidenmix (peper, nootmuskaat, kruidnagel en gember) 1.0 g
  • milde peper 1.0 g
  • curry 1.0 g
  • Knorr Blanke Kalfsfond 1.0 dl
  • room 3.0 g

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs. Check hier ook de heerlijkekoolraap in zoutkorst.

...

Bereiding

  1. Puree

    Snijd de koolraap en appels in grove stukken.
    Doe ze samen met de overige ingrediënten – behalve de room – in een vacuümzak.
    Vacumeer en gaar een uur op 85°C.
    Doe in de blender en voeg de room toe.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu