Menu
Punten

Ingrediënten

+

Puree

Garnituur

  • Rode uiringen 500.0 g
  • boter
  • zout en peper
  • honing 120.0 g
  • spitskool 2 mm gesneden panklaar 600.0 g

Creatief met soep als basis of smaakmaker

...

Bereiding

  1. Puree

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Koel de soep terug.Meng de koude soep met de melk en de geconcentreerde groente bouillon.
    • Voeg al roerend de pureepoeder toe en meng het geheel kort.
    • Laat de puree tenminste 5 minuten opstijven.
  2. Garnituur

    • Stoof de rode ui ringen in wat boter en kruid met wat zout en peper.
    • Voeg de honing toe en laat het geheel rustig garen.
    • Stoof de gesneden spitskool in wat boter met de knoflook en kruid met wat zout en peper.
    • Koel de gestoofde rode ui en de spitskool terug en meng beide door de puree.
  3. Opmaak

    • Regenereer de puree.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu