Menu
Punten

Ingrediënten

+

Puree

Bloemkool

  • bloemkool diepvries, kleine roosjes 1.0 kg
  • zout en peper
  • amandelen 50.0 g

Dat soep veelzijdig is, dat wisten we al jaren. In dit recept gaan we nog een stapje verder om te zien wat je nog meer met soep kan doen.

...

Bereiding

  1. Puree

    • Snipper de ui en fruit deze aan in een soeppan.
    • Als deze iets glazig is 2 liter water en 30 gram Knorr Primerba Curry erbij.
    • Als het water kookt, warmtebron iets terugdraaien, soeppoeder erdoor strooien, goed doorroeren met een garde en 5 minuten rustig laten koken.
    • Daarna strooi je door de soep de 350 g Knorr Aardappel Puree poeder.
    • Goed doorroeren met een garde en 2 minuten op laag vuur rustig omscheppen.
  2. Bloemkool

    • Spatel de ontdooide bloemkool door de puree.
  3. Serveren

    • De puree kun je makkelijk opwarmen in de oven op 120 graden met 50% vocht.
  4. Garnituur

    • Hak de amandelen grof en rooster het amandelschaafsel goudbruin in de oven of in een pannetje. 
    • Strooi op het laatst over de warme puree.
  5. Tip

    • Deze puree past goed bij een stukje gebakken vis.
  6. Tip

    • De opbrengst van dit recept is 3500 gram. Hierdoor kun je het gebruiken als een stamppot.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu