Menu
Punten

Ingrediënten

+

Lam

Groenten

  • voorjaarsgroenten (asperges, ijspegels, gele en paarse wortel, beukenzwammetjes) 600.0 g

Ravioli

Opmaak

  • bieslook, fijngesneden 10.0 g

Future menu’s: praktisch en inspirerend, efficiënt en uitdagend.

...

Bereiding

  1. Lam

    • Breng 1,5 liter water aan de kook en voeg de runderbouillon toe.
    • Kruid de lamsfilets met peper en pocheer deze in de runderbouillon.
  2. Groenten

    • Maak de groenten schoon en blancheer de groenten afzonderlijk van elkaar in gezouten water.
  3. Ravioli

    • Breng het water samen met de room en de mierikswortelpuree aan de kook.
    • Bind het geheel met de blanke roux en breng eventueel op smaak.
    • Laat de saus afkoelen en doe deze in een spuitzak.
    • Leg de wonton velletjes uit en bestrijk ze met eidooier.
    • Spuit er een dopje mierikswortelsaus op, vouw ze dicht en steek ze uit.
    • Kook de ravioli kort in water met wat zout.
  4. Opmaak

    • Snijd de lamsfilets en verdeel ze in diepe borden samen met de ravioli en de groenten.
    • Schep hierover de bouillon en maak af met wat bieslook.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu