Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


De fijngesneden venkel is de verrassende ster van dit gerecht. Ze is een frisse aanvulling op de zachte zoete aardappel en geeft wat beet aan de salade.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Meng de partjes zoete aardappel met de zoete puntpaprika, de Knorr Primerba Tijm, de pecannoten en wat olie.
    • Rooster de groenten in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende +/- 12 minuten en koel ze snel weer af.
    • Meng de yoghurt dressing met de Knorr Primerba gefruite ui met spek.
    • Meng de afgekoelde geroosterde groenten met de in stukken gesneden dadels en de fijngesneden venkel.
    • Doe de groentemengeling in een serveerschaal.
    • Werk af met de dressing en garneer met de fijne waterkers.
    • Werk af met wat peper van de molen.
    Tip: Dadels zijn een heel geslaagde combinatie met Knorr Primerba gefruite ui met spek. Maar probeer dit recept zeker ook eens met gedroogde abrikozen. Helemaal anders, maar net zo lekker.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu