Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rijst:

  • sushirijst 600.0 g
  • sushirijstazijn

Garnituur:

  • verse of gemarineerde zalmfilet 600.0 g
  • avocado 2.0 stuks
  • mango 1.0 st
  • mini komkommer 5.0 st
  • Puntradijsjes in dunne plakjes 5.0 stuks
  • lente uitjes 3.0 st

Mayonaise:

  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 250.0 g
  • wasabi 15.0 g

Opmaak:


Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten.
Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden.
Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

...

Bereiding

  1. Rijst:

    Was de rijst en kook deze gedurende 20 minuten.Schep de rijst op een plateau, besprenkel met wat sushi rijstazijn en laat het geheel afkoelen
  2. Garnituur:

    Snijd de zalmfilet in blokjes.Maak de avocado en de mango schoon en snijd ze in blokjes.Snijd de komkommer en de radijs in plakjes en de lente ui in ringetjes
  3. Mayonaise:

    Meng de mayonaise met de wasabi
  4. Opmaak:

    Schep de rijst in disposable bowls en breng op smaak met wat vinaigrette.Verdeel de zalm, avocado, mango, komkommer, radijs lente ui en de sojaboontjes.Maak de pokebowl af met de gember en garneer met furikake en de borage. Verpak de vinaigrette en wasabi mayonaise in aparte disposable bakjes.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu