Menu
Punten

Ingrediënten

+

rijst

  • sushirijst 600.0 g
  • sushirijstazijn

Garnituur

  • zalmfilet 600.0 g
  • avocado 3.0 stuks
  • mango 1.0 st
  • komkommer, mini 5.0 stuks
  • radijs 5.0 st
  • lente-uitjes 3.0 st

Saus

  • ponzu 30.0 g
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 300.0 g

Opmaak


Poké wordt uitgesproken als Poke-ay en het gerecht komt van oorsprong van Hawaii. Poké is afkomstig van het woord voor ‘to section, slice, or cut’ in het Hawaïaans.

...

Bereiding

  1. rijst

    Was de rijst en kook deze gedurende 20 minuten. Schep de rijst op een plateau, besprenkel met wat sushi rijstazijn en laat het geheel afkoelen.

  2. Garnituur

    Snijd de zalmfilet in blokjes.Maak de avocado en de mango schoon en snijd ze in blokjes.Snijd de komkommer en de radijs in plakjes en de lente ui in ringetjes.

  3. Saus

    Meng de mayonaise met de ponzu.

  4. Opmaak

    Verdeel de rijst in de bowl samen met de zalm, avocado, mango, komkommer, radijs en de lente ui. Verdeel de gember en garneer met furikake en de borage.Maak de bowl af met de vinaigrette en serveer met de ponzu mayonaise.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu