Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stoofvlees:

Bouillon:

Garnituur:

  • groene olijven zonder pit 2.0 kg
  • kappertjes 500.0 g

Eten is feest als je samen kan delen. Deze stoofpot kan je perfect op tafel vanuit een grote pan serveren.

...

Bereiding

  1. Stoofvlees:

    Verhit degeklaarde boteren bak er het vlees in aan, haal uit de braadslede en houd opzij.Bak in hetzelfde vet de uien met de Sambal Oelek, voeg de Knoflookpuree, Paprikapuree, Tijm, komijnpoeder, tomatenpuree, de Tomatino en paprika toe en voeg opnieuw het vlees toe.

  2. Bouillon:

    Breng water aan de kook en voeg de Groentebouillon toe, voeg bij de stoofpot
  3. Garnituur:

    Doe de olijven en kappertjes erbij en laat sudderen met deksel op de pan tot het vlees gaar is.
  4. Opmaak:

    Serveer met rijst.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu