Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kipstuckjes:

Korean mayo:

Salade:

  • radijs 150.0 g
  • venkel 150.0 g
  • komkommer 150.0 g
  • rode paprika 150.0 g
  • honingtomaatjes 150.0 g
  • lente uitjes 125.0 g
  • limoensap 30.0 g
  • koriander 10.0 g
  • munt 5.0 g

Broodjes:

  • Pitabroodjes 10.0 stuks

...

Bereiding

  1. Kipstuckjes:

    • Meng de ketjap samen met de gembersiroop en de sambal.
    • Meng de marinade met de vegetarische kipstukjes.
    • Bak de gemarineerde kipstukjes aan beide kanten in een koekenpan bruin.
  2. Korean mayo:

    • Vermeng alle ingrediënten met elkaar.
  3. Salade:

    • Snijd de groenten in julienne en maak ze aan met de helft van de Korean mayo.
    • Breng de salade op smaak met wat limoensap en rasp van de limoen.
    • Snijd de kruiden grof.
  4. Broodjes:

    • Verwarm de pita broodjes in de combisteamer (80% hete lucht 20% stoom).
  5. Opmaak:

    • Vul de pitabroodjes met de groentesalade en de pikante kip.
    • Of verdeel de pitabroodjes over de borden en maak ze op met de groentesalade en de pikante kip.
    • Maak het de pita af met de kruiden en serveer de rest van de Korean mayo apart.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu