Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • aardappel 500.0 g
  • sperziebonen 250.0 g
  • taugé 200.0 g
  • limoenblad 3.0 st
  • lente uitjes 2.0 st

Opmaak

  • Ghoa cress 0.5 bakje
  • chili olie 30.0 g

Met liquid concentrates breng je niet alleen je gerechten snel op smaak maar je kunt ze ook als basis gebruiken voor al je soepen en sauzen. En ze zijn zowel koud als warm toepasbaar.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Maak de uien en de pompoen schoon en snijd deze in stukken.
    • Verhit de olie en voeg de uien, gember en de pompoen toe.
    • Voeg het water toe en breng het geheel aan de kook.
    • Voeg vervolgens de liquid concentrate, saté pasta, chili, kurkuma, kokosmelk en het limoensap toe.
    • Kook de soep gedurende ca 10 minuten.
    • Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.
  2. Garnituur

    • Schil de aardappel, snijd deze in blokjes en blancheer ze.
    • Maak de sperziebonen schoon, snijd ze in stukjes van 2 cm en blancheer ze.
    • Maak de taugé schoon en snijd het limoenblad en het groen van de lente ui ragfijn.
  3. Opmaak

    • Verdeel het garnituur over de kommen en schep de soep erop.
    • Maak de soep af met de ketjap, lente-uigroen, ghoa cress en wat chili olie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu